Vrijwilligers en Bestuur

Avondvierdaagse Princenhage

Avondvierdaagse 2021

1 t/m 4 juni

Vrijwilligers

De avondvierdaagse werkt alleen maar met vrijwilligers. Deze helpen bij de organisatie, het inschrijven, als verkeersregelaar of als controleur.


Op dit moment hebben wij rond de 90 vrijwilligers die meehelpen om de avondvierdaagse weer tot een groot succes te maken.  Hier zijn wij als bestuur erg blij mee.


Onze medewerkers die het verkeer regelen, moeten elk jaar opnieuw een e-learning volgen om te leren  hoe zij zich horen op te stellen, om het zowel voor de lopers, verkeersgebruikers, maar natuurlijk ook voor zichzelf zo veilig mogelijk te houden. Nadat zij de cursus hebben gehaald, krijgen zij een verkeerspas, die aangeeft dat zij bevoegd zijn verkeersregelaar te zijn..


Op echt gevaarlijke kruispunten krijgen wij assistentie van de politie.


Aangezien het vrijwilligerswerk is, zijn onze medewerkers niet verplicht om elke avond en elk jaar voor ons klaar te staan. Wij stellen het al zeer op prijs dat zij ons ├╝berhaupt willen helpen.


Na afloop van de avondvierdaagse is er altijd een avond waarop al onze medewerkers worden uitgenodigd om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje.


Uiteraard blijven wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen.


Als u interesse heeft als vrijwilliger kunt u mailen of bellen naar:

contact@avondvierdaagse-princenhage.nl   of 06-23406686


Of neem tijdens de avondvierdaagse contact op met iemand van ons bestuur.


Bestuur

Het bestuur van de Avondvierdaagse Princenhage